School Info‎ > ‎

Time Schedule

2017-18 SCHEDULE


REGULAR SCHEDULE


Block

Time

1

7:35-8:55  (80 Min)

Snake Break

9:00-9:45  (45 min)

2

9:50-11:10 (80 Min)

3

11:15-1:01 (106 min)

A Lunch 11:15-11:38

B Lunch 11:55-12:18

C Lunch 12:38-1:01

4

1:06-2:26  (80 min)



2 HOUR DELAY


Block

Time

1

9:35-10:35  (60 Min)

Snake Break

10:40-10:45  (5 min)

2

10:50-11:50 (60min)

3

11:55-1:21 (86 min)

A Lunch 11:55-12:18

B Lunch 12:23-12:46

C Lunch 12:58-1:21

4

1:26-2:26  (60 min)


EARLY RELEASE


Block

Time

1

7:35-8:25   (50 min)

Snake Break

8:30-8:45   (15 min)

2

8:50-9:40     (50 min)

3

9:45-10:35    (50 min)

4

10:40-11:30    (50 min)  Grab + Go Lunch


ACTIVITY SCHEDULE


Block

Time

1

7:35-8:40  (65 min)

2

8:45-9:50  (65 min)

4

9:55-11:00  (65 min)

3

11:05-12:40  Lunches (95 min)

   A Lunch  11:05-11:28

   B Lunch  11:40-12:03

   C Lunch  12:22-12:45

Snake Break

12:50-12:55

Activity Period

1:00-2:26




COMPETENCY RECOVERY


BLUE DAY

WHITE DAY


Block

Time

Block

Time

1

7:35-8:35 (60 min)

1

7:35-8:35 (60 min)

2

8:40-9:40 (60 min)

2

8:40-9:40 (60 min)

3

9:45-10:45 (60 min)

3

9:45-10:45 (60 min)

4

10:50-11:50 (60 min)

4

10:50-11:50 (60 min)

Lunch

Grab + Go Lunch

Lunch

Grab + Go Lunch

Additional Time

If necessary

1:00-2:26  (86 min)

Additional Time

If necessary

1:00-2:26  (86 min)